Naujienos

Šiais metais atvykę į talką Japoniškame sode genėjome ir formavome pušelės su Meistru Hajime Watanabe.
Daugiau nuotraukų

Atsakas projekto rengėjams, kurie, vykdydami Ąžuolyno parke esančios infrastruktūros sutvarkymą, ketina ten pasodinti rododendų kolekciją (http://pilotas.lt/2017/09/04/varpine/azuolyno-rododendrizacija-kauno-istorini-parka-ketinama-neatpazistamai-pertvarkyti/).

Asociacijos narių susitikimas Restoje 2017 UAB "Dotnuva baltic" palapinėje. Buvo ne tik malonu vėl pasimatyti, bet ir kartu su "Dotnuva baltic" atstovais aptarti skirtingų rūšių vejas, jų tręšimo būdus, priežiūrą keičiantis oro sąlygomis, vejų priežiūrą golfo aikštynuose ir t.t...

Kovo mėn. "Dotnuva baltic" įmonėje įvyko Asociacijos narių susitikimas.
Buvo diskutuojama apie tai, kaip besikeičiančios klimatinės oro sąlygos įtakoja sezoninius darbus. Aptarti prasidedantys pavasario darbai iš kurių daugiausia dėmesio buvo skirta vejų atnaujinimui. Diskutuota apie žolių sėklas ir jų mišinius, nuo kurių parinkimo bei vykdomos priežiūros priklauso žaliojo kilimo vaizdas bėgant laikui.

Jau kelinti metai Asociacijos nariai bei jų kolegos yra kviečiami prisijungti prie darbų kuriant Japoniškame sodą   Kretingos raj. Darbėnuose.
Rugpjūčio 25 - 28 dienomis smagia tradicija tapusia talkoje, vadovaujant Japoniško sodo Meistrui Hajime Watanabei, buvo pasodinta apie 600 pušaičių.
Kviečiu pasidžiaugti šios talkos akimirkomis.