Renginiai

Naujausia informacija

Gegužės 4-6 d.

Pavasario mugė  „Pakalnutės žiedas 2018"

VDU botanikos sodas, Kaunas

Tradicinė mugėje „Pakalnutės žiedas 2018"  skirta įvairiems sodinukams, vaiskrūmiams, dekoratyviems augalams, tautodailės dirbiniams, ekologiškiems, Lietuvos ūkininkų išaugintiems ir pagamintiems maisto produktams. Renginyje prekiaujama ir botanikos sode išaugintais dekoratyviais medeliais, vaistiniais, prieskoniniais, retaisiais uoginiais augalais, daugiametėmis ir kambarinėmis gėlėmis. Vyks Botanikos sodo medelyno augalų išpardavimas.

Gegužės 18-20 d.

Augalų mugė  „VikoFlora 2018"

Beržų g. 2A, Buivydiškės, Vilniaus raj.

Augalų mugėje „VikoFlora 2018", rasite vienmečių, daugiamečių gėlių, dekoratyvinių augalų. Čia jus pasitiks augintojai iš visos Lietuvos, patars ir rekomenduos geriausius sprendimus jūsų aplinkai! Norintys prekiauti mugėje  registruojami telefonu +37067193670.

Gegužės 25-27 d.

Paroda - mugė „Lietuvos žiedai 2018"

VU botanikos sodas, Kairėnai, Vilnius.

Tris dienas - VU Botanikos sode (Kairėnų 43, Vilnius) šurmuliuos iš įvairiausių Lietuvos kampelių suvažiavę ūkininkai, gėlių augintojai, sodininkai.
Jūsų laukia platus tiek vienmečių, tiek daugiamečių gėlių asortimentas, galėsite įsigyti retesnį vaiskrūmį ar vaismedį. Bus ir braškių, ir pomidorų daigų, neliks pamiršti  vaistažolių mėgėjai. Ir ne tik nusipirksite, bet ir sužinosite kaip auginti, bei prižiūrėti.  Rasite įvairių keramikos dirbinių, akmens skulptūrų bei įvairiausių papuošalų.

Renginiai Lietuvoje

Renginiai kitose šalyse