„Sprendimų ratas 2011“

Rugsėjo 29-spalio 1 d. Lietuvos žemės ūkio universitete vyks ketvirtoji miško, medžioklės ir aplinkos paroda
„Sprendimų ratas 2011".

Parodos tematika:

• miškų ūkis;
  • medienos perdirbimas;
  • medžioklė;
  • komunalinis ūkis;
  • alternatyvūs energijos šaltiniai;
  • fermų įranga;
  • aplinkos tvarkymas;
  • kaimo verslai;
  • miškų ir žemės ūkio mokslas ir konsultavimas;
  • teminiai leidiniai.
Miško, medžioklės ir aplinkos paroda „Sprendimų ratas" 2010 m. Universitete buvo surengta trečiąjį kartą. Dienraščio „Verslo žinios" surengtos apklausos duomenimis, „Sprendimų ratas 2010" buvo trečioji pagal dydį tarp visų parodų, surengtų 2010 m. Lietuvoje. Parodoje „Sprendimų ratas 2010" dalyvavo 108 firmos, asociacijos, organizacijos, 260 augintojų, gamintojų ir tautodailininkų ne tik iš visos Lietuvos, bet ir Lenkijos, Čekijos, Latvijos, Estijos. Parodoje apsilankė apie 45 000 žmonių.

Jungtinės Tautos 2011-uosius paskelbė Tarptautiniais miškų metais, šiuo žingsniu parodydamos, kokie svarbūs miškai yra pasauliui. Ši tema bus vyraujanti ir parodoje „Sprendimų ratas 2011".

Planuojame, kad šiųmetinis „Sprendimų ratas" bus dar gausesnis tiek dalyvių ir lankytojų skaičiumi, tiek ekspoziciniais plotais ir renginių įvairove.

Išsamesnę informaciją apie parodą „Sprendimų ratas 2011", dalyvavimo ir rėmimo sąlygas galima rasti Universiteto interneto svetainėje adresu www.sprendimuratas.info.

Parodos „Sprendimų ratas 2011" dalyvių registracija vyks iki 2011 m. rugpjūčio 19 d.

Registruotis dalyvauti parodoje reikia internetu. Tai palengvins dokumentų tvarkymą, informacijos apie dalyvius kaupimą, sisteminimą ir pateikimą.

Laukiame Jūsų paraiškų ir tikimės susitikti parodoje!

Pagarbiai Parodos organizatoriai